Ingredienser
-
300g Tomater
-
2 krukor Basilika
-
0.5 dl Pinjenötter
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 dl Parmesan
-
1,5 dl Olivolja
-
0.5 tsk Salt
-
2 krm Peppar
-
2 st Mozzarella
-
500g Pasta
Steg
Pasta med hemmagjord pesto, ugnsrostade tomater med olivolja och vitlök och mozzarella, mums! Är så taggad på att laga mat och dela massa recept och middagstips med er igen ? har en vecka kvar att avnjuta i Grekland och sen är jag tillbaka, men tjuvstartar med lite middagstips i stories nu på söndag
Steg
1
Färdig
|
PestoRosta pinjenötter om du vill. Mixa alla ingredienser till en slät pesto. Smaka av och tilsätt eventuellt lite mer salt! |
2
Färdig
|
TomaterMarinera tomaterna mes vitlök och olivolja. Rosta på 200g i ca 15min. |