0 0
Sockerfri apelsin-och chokladglass

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2.5 st Banan
1 msk Kakao
1 st Apelsinskal
1.5 msk Barebells chokladsås
2 msk Mjölk

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sockerfri apelsin-och chokladglass

  • 10 min
  • Portioner 2
  • Lätt

Ingredienser

Steg

Dela
Annons:

Sockerfri apelsin-och chokladglass. Riktigt krämig glass på banan, kakao, apelsin och Barebells chokladsås. Det går lika bra att äta den utan att frysa in den. Då är den krämig som mjukglass!

Shoppa julklappar på Bagaren och Kocken

Steg

1
Färdig

Förberedelser

Skär bananerna i skivor och frys in under natten.

2
Färdig

Glass

Mixa bananerna med en skvätt mjölk (helst i en blender men stavmixer funkar också).

3
Färdig

Tillsätt kakaon och mixa igen.

4
Färdig

Riv ned zest från ett apelsinskal efter behag och tillsätt chokladsåsen. Mixa allting en sista gång tills du får en krämig konsistens.

5
Färdig

Servering

Du kan antingen äta den direkt med chokladsåsen eller frysa in i ett par timmar och avnjuta senare!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
chokladbollar med center
Föregående
Chokladbollar med Center ”in the center”
nyttigt bröd med spenat och fetaost
Nästa
Bröd med spenat och fetaost
chokladbollar med center
Föregående
Chokladbollar med Center ”in the center”
nyttigt bröd med spenat och fetaost
Nästa
Bröd med spenat och fetaost

Kommentera