Chokladfondant med vaniljglass och hallon. Chokladfondant är en väldigt enkel dessert som dessutom enkelt görs glutenfri. Oftast vill man ha fondanten kladdig och det är svårt att säga hur länge man ska grädda den för att få en rinnig mitt. Skulle säga att om du vill ha den väldigt kladdig...
Veckans matsedel: Goda påskrecept att laga och bjuda på April är här, och med det kommer också snart påsk för er som firar! (Om inte så är dessa recept fortfarande väldigt goda att äta oavsett!) I detta inlägg samlar jag massvis av påskrecept för att ge dig inspiration till en...
Veckans matsedel: Vårmat del 2 Nu när det fortfarande är klassisk svensk vår med väder som ibland är varmt och ibland kallt tycker jag vi ska fokusera på värmande och fina våriga rätter. Goda sallader, saftig kyckling och krämiga såser som alla ger dig en god vårig middag. Kanske äter...
Veckans matsedel: Tips på goda middagar till hela veckan Matsedeln denna vecka är full av goda maträtter från olika delar av världen men som alla kommer ge dig en enkel och god middag. Glöm inte bort att det är våffeldagen på tisdag, då måste vi självklart äta våfflor! I matsedeln...
Veckans matsedel: Goda sallader att äta i vår Våren kommer nu närmare och närmare för varje dag, och oavsett var du bor i landet tror jag vi alla kan känna den där lite mer våriga känslan i kroppen. Denna veckas matsedel fokuserar på sallader att äta till lunch i vårsolen...
Veckans matsedel – Pasta-inspo för hela veckan En god pastarätt har allt: goda smaker, passar ofta perfekt i matlåda, med en krämig och god sås som ger hela tallriken smak. Det är ju också väldigt lätt att variera hur avancerad rätt du vill göra, om du vill laga något väldigt...
Supergod och krämig carbonara! Jag blev inspirerad av en carbonara som jag åt i Rom på Luciano Cucina. Den restaurangen gör Roms godaste carbonara och självklart ville jag försöka återskapa den. Lyckas ja? Ja, eller den blev riktigt riktigt god! Hemligheten för att kontrollera värmen och få en krämig pasta...