0 0
Vegansk linsbolognese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1.5 dl Röda linser
2 st Morötter
200 g Champinjoner
2 st Vitlöksklyftor
3 dl Vatten
1 st Grönsaksbuljong
2 paket Krossade tomater
0.5 dl Persilja Färsk
Örtsalt efter smak
1 msk Grönsaksfond
Peppar efter smak
1 tsk Oregano
Pasta

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vegansk linsbolognese

Features:
  • Veganskt
  • 40 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Enkel och god linsbolognese som är både billig att laga och bra att ha i matlådor. När jag gör en linssås vill jag alltid ha i grönsaker. Det gör jag för att dryga ut såsen och för att få att den ska ge en bättre mättnad.

Steps

1
Done

Finhacka morötterna och champinjonerna.

2
Done

Stek morötterna och champinjonerna i olja i en panna. Tillsätt sedan krossade tomater, grönsaksbuljong, grönsaksfond, peppar, oregano, örtsalt, linser och vatten. Låt puttra i ca 20 min (tillsätt mer vatten om det behövs).

3
Done

Koka pastan när det är 5-10 min kvar på såsen. Smaka av såsen och tillsätt färsk persilja.

4
Done

Servera med pasta!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Enkel paella med kyckling
previous
Enkel paella med räkor
Färsfylld zucchini
next
Färsfylld zucchini toppad med getost
Enkel paella med kyckling
previous
Enkel paella med räkor
Färsfylld zucchini
next
Färsfylld zucchini toppad med getost

Add Your Comment