Ingredients
-
2 burkar Kondenserad mjölk
-
5 msk Kakao
-
50g Smör
-
1 nypa Flingsalt
-
Strösselatt rulla i
Directions
Supergoda brasilianska chokladtryfflar gjorda på kondenserad mjölk. Om du inte testat dem så gör det! Så otroligt goda och enkla att göra. Du kan rulla dem i valfritt strössel eller nötkross. Ett tips är att olja händerna lite för att lättare rulla dem!
Det blir ca 30 st.
Steps
1
Done
|
Häll över alla ingredienser i en kastrull (utan strössel såklart). Låt koka upp under omrörning. |
2
Done
|
När du ser den första bubblan låt sjuda u ca 10-12min, rör om då och då. Smeten kommer att tjockna. |
3
Done
|
Häll över i en skål och låt svalna helt i kylskåpet ca 2-3h. Rulla till bollar, olja in händerna för att lättare rulla och rulla sedan i strössel. Låt stå i kylskåpet igen. De är godast kylskåpskalla! |
2 Comments Hide Comments
Antar att det är sötad kondenserad mjölk!?
Ja precis! 🙂