0 0
Pannkaksmuffins med saffran

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
3.5 dl Mjölk
0.5 dl Saffran
2 st Ägg
3 tsk Vaniljsocker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pannkaksmuffins med saffran

  • 30 min
  • Portioner 12
  • Lätt

Ingredienser

Steg

Dela

Pannkaksmuffins med saffran! Testade att göra muffinsen som jag gjort ett par gånger fast med en julig touch, blev väldigt gott!  De är väldigt enkla att göra och smakar som ugnspannkaka. Servera med valfri topping. Sylt eller lönnsirap och bär är riktigt gott!

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 225grader. Vispa ihop äggen. Rör ner mjölet och blanda till en tjock smet. Lös upp med lite mjölk åt gången. Tillsätt bakpulver, saffran och vaniljsocker. Fyll en smord muffinsplåt till 3/4 med smet. Grädda i ca 15-20 min. Servera med god topping!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Blåbärsscones
Föregående
Blåbärsscones
Pasta med kantareller och tryffelolja
Nästa
Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja
Blåbärsscones
Föregående
Blåbärsscones
Pasta med kantareller och tryffelolja
Nästa
Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja

Kommentera