0 0
Pannkaksmuffins med saffran

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
3.5 dl Mjölk
0.5 dl Saffran
2 st Ägg
3 tsk Vaniljsocker

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Pannkaksmuffins med saffran

  • 30 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pannkaksmuffins med saffran! Testade att göra muffinsen som jag gjort ett par gånger fast med en julig touch, blev väldigt gott!  De är väldigt enkla att göra och smakar som ugnspannkaka. Servera med valfri topping. Sylt eller lönnsirap och bär är riktigt gott!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 225grader. Vispa ihop äggen. Rör ner mjölet och blanda till en tjock smet. Lös upp med lite mjölk åt gången. Tillsätt bakpulver, saffran och vaniljsocker. Fyll en smord muffinsplåt till 3/4 med smet. Grädda i ca 15-20 min. Servera med god topping!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Blåbärsscones
previous
Blåbärsscones
Pasta med kantareller och tryffelolja
next
Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja
Blåbärsscones
previous
Blåbärsscones
Pasta med kantareller och tryffelolja
next
Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja

Add Your Comment