Ingredients
-
Pasta
-
400 g Pasta
-
1 dl Pesto Barilla genovese
-
Tillbehör
-
15 st Körsbärstomater
-
1 tsk Olivolja
-
1 tsk Rödvinsvinäger
-
0.5 st Gurka
-
1 st Rödlök
-
1 påse Minimozzarella
-
2 st Vitlöksbröd
-
Basilika
-
Balsamico
Directions
Bruschetta fast i pastasallad form, väldigt mumsigt! Pasta som blandas med pesto och toppas med tomater, rödlök, mozzarella, basilika och vitlöksbröd alternativt vitlökskrutonger. Brödet/krutongerna toppar man helst med precis innan servering så de förblir frasiga och goda.
Steps
1
Done
|
PreppKoka pastan och blanda med pesto. Smaka av med mer om så önskas |
2
Done
|
ÖvrigtDela vitlöksbrödet och rosta i ugnen enligt anvisningarna på paketet eller tills de är gyllene. Bryt sedan i mindre bitar. |
3
Done
|
ServeraHäll upp pastan på ett fat - toppa med tomaterna, gurkan, mozzarella och slutligen brödet, basilika och balsamico. |