• Home
  • Bruschetta pastasallad
0 0
Bruschetta pastasallad

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pasta
400 g Pasta
1 dl Pesto Barilla genovese
Tillbehör
15 st Körsbärstomater
1 tsk Olivolja
1 tsk Rödvinsvinäger
0.5 st Gurka
1 st Rödlök
1 påse Minimozzarella
2 st Vitlöksbröd
Basilika
Balsamico

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Bruschetta pastasallad

  • 30
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

  • Pasta

  • Tillbehör

Directions

Share

Bruschetta fast i pastasallad form, väldigt mumsigt! Pasta som blandas med pesto och toppas med tomater, rödlök, mozzarella, basilika och vitlöksbröd alternativt vitlökskrutonger. Brödet/krutongerna toppar man helst med precis innan servering så de förblir frasiga och goda.

Steps

1
Done

Prepp

Koka pastan och blanda med pesto. Smaka av med mer om så önskas

2
Done

Övrigt

Dela vitlöksbrödet och rosta i ugnen enligt anvisningarna på paketet eller tills de är gyllene. Bryt sedan i mindre bitar.
Finhacka tomater och rödlök. Blanda med olivolja, salt och vinäger.
Tärna gurkan och sila av mozzarellan.

3
Done

Servera

Häll upp pastan på ett fat - toppa med tomaterna, gurkan, mozzarella och slutligen brödet, basilika och balsamico.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Minibakpotatis
next
Smörig nudelwok med kyckling
previous
Minibakpotatis
next
Smörig nudelwok med kyckling

Add Your Comment