Ingredients
-
Kycklingen
-
500 g Kycklinglårfilé
-
1.5 tsk Japansk soya
-
1 tsk Sesamolja
-
Grönsaker
-
1 st Paprika röd
-
1 st Broccoli
-
Sås och nudlar
-
50 g Smör
-
3 st Vitlöksklyftor
-
3 cm Ingefära
-
1.5 msk Japansk soya
-
1.5 tsk Strösocker
-
1 tsk Sesamolja
-
1 tsk Kinesisk soya
-
350 g Linguine
Directions
En smörig nudelwok med kyckling, paprika och broccoli. Jättegott! I detta recept använder jag linguine istället för vetenudlar/äggnudlar och jag tycker att det funkar perfekt. Linguine ger lite mer tuggmotstånd jämfört med nudlar.
Nudlarna är goda att äta som de är eller såhär i en wok med grönsaker och kyckling, som du självklart kan byta ut mot något annat.
Steps
1
Done
|
KyckligenDela kycklingen mindre bitar. Stek i en panna på hög värme tillsammans med japansk soja och sesamolja. När kycklingen är genomstekt ställ den åt sidan. |
2
Done
|
Grönsaker och nudlarKoka linguinin al dente. |
3
Done
|
Woka ihopStek grönsakerna tills de mjuknat något men fortfarande har ett krisp kvar. Lägg över på samma fat som kycklingen. |
4
Done
|
ServeraServera woken och njut! |