0 0
Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
0.5 Gullök
2 st Vitlöksklyftor
3 nävar torkade Kantareller
2 dl Vitt vin
3 dl Vispgrädde
1 dl Parmesan
2 msk Tryffelolja
Peppar efter smak
Salt efter smak
Pasta

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krämig pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja

  • 20 min
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Krämig och god pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja. En enkel pasta med lite lyxigare känsla. Jag hade torkade kantareller som jag la i blöt innan det var dags att laga såsen, men det går lika bra med färska eller annan svamp. Då får man nog bara smörsteka dem innan man slänger ner dem i såsen,

Steps

1
Done

Börja koka pastavattnet.
Hacka löken och vitlöken. Stek i olja utan att de tar färg.
Häll på vinet och låt koka ner i 5 min.

2
Done

Häll i vispgrädden, salt, peppar och 1 msk tryffelolja. Låt koka i 4-5 min. Häll sedan ner parmesan och kantareller och smaka av med mer salt, peppar och tryffelolja.

3
Done

Sila av pasta och rör ner den i såsen. Servera pastan och toppa den med liet persilja, parmesan och tryffelolja.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pannkaksmuffins med saffran
previous
Pannkaksmuffins med saffran
next
Snabb linssoppa
pannkaksmuffins med saffran
previous
Pannkaksmuffins med saffran
next
Snabb linssoppa

Add Your Comment