0 0
Vietnamesiska vårrullar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

8 st Rispapper antal beror på hur många du vill äta
200 g Risnudlar
2 st Morötter
Böngroddar topping
150 g Räkor
200 g Pak choi
200 g Mango
0.5 st Chili
0.5 dl Rapsolja
1 st Vitlök

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vietnamesiska vårrullar

  • 30
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

En rätt som jag tycker är en perfekt fredagsmiddag och en middag som även är perfekt till många. Alla kan skapa sina egna och välja sina tillbehör. Grönsakerna och proteinet går att variera massor. I dessa har jag chili- och vitlöksmarinerade risnudlar och räkor, mango, pak choi, böngroddar och morötter

Nedan är recetpet på en lite lösare och enklare dipp och här hittar du receptet på en väldigt god jordnötsdipp!

Ingredienser

0.5 st lime

1 tsk fisksås

2 msk färdig pad thaisås

1 vitlöksklyfta

3 msk vatten

Steps

1
Done

Chiliolja

Finhacka chilin, Värm upp oljan och fräs chilin i några minuter. Ta från värmen, låt svalna något och pressa sedan ner 1 vitlökssklyfta.

2
Done

Nudlar och räkor

Koka risnudlarna enligt anvisningarna på paketen. Marinera sedan nudlarna med 2/3 av oljan och använd resten till att marinera räkorna.

3
Done

Förbered alla tillbehör och koka upp vatten och häll upp i ett fat. Lägg ned ett rispapper i det varma vattnet - lägg över i en tallrik och lägg på alla tillbehör. Rulla och dippa sedan i en god sås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
mexikansk pastasallad
previous
Mexikansk pastasallad
laksa soppa
next
Laksa soppa (malaysisk nudelsoppa)
mexikansk pastasallad
previous
Mexikansk pastasallad
laksa soppa
next
Laksa soppa (malaysisk nudelsoppa)

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment