0 0
Vegetarisk pasta med soyafärs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
400 g Soyafärs
1 st Lök
1 st Grönsaksbuljong
0.5 dl Ketchup
800 g Finkrossade tomater
2 st Vitlöksklyftor
1 tsk Lökpulver
1 tsk Oregano
1 tsk Basilika torkad
0.5 dl Bladpersilja färsk
1 tsk Farinsocker
Salt
Peppar
Övrigt
500 g Pasta
Finriven parmesan

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegetarisk pasta med soyafärs

  • 45 min
  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

  • Övrigt

Steg

Dela

Vegetarisk pasta med köttfärssås med pennoni. Pennoni är som penne men utan räfflor så man får en len och fin pasta. I det här receptet har jag använt sojafärs från Garant men det går självklart bra med andra typer av färser. Jag älskar att toppa med parmesan och ketchup men det väljer du själv!

Steg

1
Färdig

Skala och tärna löken. Fräs löken i olja i en djup kastrull tills den mjuknat något. Tillsätt färsen och stek den tills den fått fin yta. Tillsätt sedan alla kryddor: torkad basilika, oregano, lökpulver och buljongtärningen. Stek i 2-3 minuter till. Vänd sedan i finkrossade tomater, ketchup, socker, salt och peppar. Koka upp och låt sedan puttra i 20-25 min. Sänk värmen och täck med stänkskydd/lock. Rör om då och då.

2
Färdig

Koka pastan i mot slutet av såsens koktid. Smaka av såsen med salt och peppar.
Blanda den kokta pastan med köttfärssåsen, vänd i finhackad färsk persilja.

3
Färdig

Servera pastan med parmesan, ketchup och en trevlig sallad vid sidan av!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Italiensk vegetarisk wrap
Föregående
Italiensk vegetarisk wrap
https://matinspo.se/wp-admin/post.php?post=3852&action=edit
Nästa
Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj
Italiensk vegetarisk wrap
Föregående
Italiensk vegetarisk wrap
https://matinspo.se/wp-admin/post.php?post=3852&action=edit
Nästa
Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj

Kommentera