0 0
Italiensk vegetarisk wrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
4 st Libabröd
Grönsaker
1 st Rödlök
0.5 st Gurka
100 g Ruccola
12 st Körsbärstomater
1 burk Kronärtskocka i marinad
2 påsar Minimozzarella
100 g Neutral färskost
3 msk Soltorkade tomater kräm
Färskost örter
Balsamico

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italiensk vegetarisk wrap

  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Grönsaker

Steg

Dela

Italiensk vegetarisk wrap! Supergod vegetarisk wrap med italienska smaker. I wrapen hittar du mozzarella, kronärtskocka, soltorkade tomaterröra, färskost med örter och grönsaker. Jag använder färskt libabröd för att linda in wrapen men det går minst lika bra med tortillabröd.

Hittar du inte soltorkad tomatkräm så går det bra att köpa vanliga soltorkade tomater på burk och mixa.

Steg

1
Färdig

Grönsakerna

Dela tomaterna och skiva löken tunt gärna med mandolin om du har. Skiva även gurkan tunt med mandolin eller osthyvel.

2
Färdig

Wrapen

Blanda soltorkade tomater krämen med naturell färskost. Sila av kronärtskockan och mozzarellan.

3
Färdig

Montera wrapen

Bre halva sidan av brödet med färskost med örter och halva med soltorkadtomatfärskost. Placera kronärtkocka, tomater, ruccola, gurka, lök och mozzarella i mitten av brödet och ringla sedan på balsamico. Stäng igen wrapen och servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Fluffiga saffranspannkakor - som att äta lussebullar
Föregående
Fluffiga saffranspannkakor – som att äta lussebullar
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Nästa
Vegetarisk pasta med soyafärs
Fluffiga saffranspannkakor - som att äta lussebullar
Föregående
Fluffiga saffranspannkakor – som att äta lussebullar
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Nästa
Vegetarisk pasta med soyafärs

Kommentera