• Hem
  • Frukost
  • Fluffiga saffranspannkakor – som att äta lussebullar
0 0
Fluffiga saffranspannkakor – som att äta lussebullar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st Ägg
2.5 dl Vetemjöl
2 dl Mjölk
2.5 tsk Bakpulver
2 tsk Vaniljsocker
0.5 g Saffran
Topping
Ljus sirap

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fluffiga saffranspannkakor – som att äta lussebullar

  • 25 min
  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

Steg

Dela

Fluffiga saffranspannkakor! Supergoda och fluffiga saffranspannkakor som smakar som att äta lussebullar. Åts med sirap och det passade riktigt bra ihop, men föredrar du någon sylt så funkar såklart det. För att få mina pannkakor extra fluffiga vispar jag äggvitan till ett hårt skum.

Jag kan varmt rekommendera att använda Santa Maria saffranspaste.

Gör du en större sats så kan du fortfarande behålla samma mängd saffran.

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Blanda de torra ingredienserna och vispa ihop med mjölk till en trög smet. Tillsätt saffran. Separera äggulor och äggvitor. Vänd ner äggulorna i smeten och vispa upp äggvitorna till ett fast vitt skum. Vänd försiktigt ner äggvitorna i smeten med en slickepott.

2
Färdig

Stek pannkakorna i lite olja på medelvärme.

3
Färdig

Servera med sirap!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krispig tofu med parmesan
Föregående
Krispig tofu med parmesan
Italiensk vegetarisk wrap
Nästa
Italiensk vegetarisk wrap
Krispig tofu med parmesan
Föregående
Krispig tofu med parmesan
Italiensk vegetarisk wrap
Nästa
Italiensk vegetarisk wrap

Kommentera