0 0
Ferrerobollar – goda ferrerobollar på 4 ingredienser

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

250 g Nutella
250 g Chokladrån
150 g Rostade hasselnötter
150 g Mörk choklad 55%
Att doppa bollarna i
50 g Mörk choklad 55%
200 g Mjölkchoklad
1 msk Rapsolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ferrerobollar – goda ferrerobollar på 4 ingredienser

  • Lätt

Ingredienser

  • Att doppa bollarna i

Steg

Dela

Goda ferrerobollar på 4 ingredienser. Så himla enkla och goda att svänga ihop. Skulle man inte orka rulla så kan man göra rutor istället!

Receptet ger ca ca 20 stora ferrerobollar.

 

Steg

1
Färdig

Krossa chokladrånen. De ska vara lite småbitar kvar. Mixa hasselnötterna till ett kross.
Smält chokladen och nutellan i en kastrull under omrörning. Blanda sedan samtliga ingredienser i en bunke. Låt smeten smeten stelna i kylen till det går att forma till bollar.
Forma smeten till bollar och placera på en tallrik med bakplåtspapper. Ställ sedan i kylen en stund till.

2
Färdig

Doppa bollarna i choklad

Smält chokladen och blanda med neutral olja. Häll över den smälta chokladen i en kopp eller glas.
Använd en grillpinne eller tandpetare för att doppa kulorna i choklad. Låt rinna av på bakplåtspapper. Ställ sedan i kylen tills chokladen stelnat.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krämig tonfisksallad med pasta
Föregående
Krämig tonfisksallad med pasta
Jaffa oblande - rån med jaffakex
Nästa
Jaffa oblande – rån med jaffakex
Krämig tonfisksallad med pasta
Föregående
Krämig tonfisksallad med pasta
Jaffa oblande - rån med jaffakex
Nästa
Jaffa oblande – rån med jaffakex

Kommentera