0 0
Salamipasta med riccotta från Vapiano

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 g Salami
4 dl Grönsaksbuljong
2 dl Vitt vin
2 st Vitlök
0.5 st Chili En liten
Salt efter smak
Peppar efter smak
400 g Pasta
1 st Gullök
50 g Smör
Topping
Ruccola
200 g Ricotta
50 g Pinjenötter

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Salamipasta med riccotta från Vapiano

  • 25 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Topping

Directions

Share

Pasta med salami och ricotta.  Mim favoritpasta från Vapiano som de nu tagit bort från menyn. Tur att man fortfarande kan laga den hemma ?Glömde ha i pinjenötter när jag lagade men det ska man förstås ha i! Toppa med dem eller rör ned med pastan!

Steps

1
Done

Börja med att sätta på pastavattnet.

2
Done

Hacka och strimla chili, vitlök, salami och gul lök.
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs lök, vitlök och chili.

3
Done

Tillsätt sedan salami och stek i 4-5 min. Häll i vinet och låt de koka ner i 5 min. När vinet kokat ner ha i grönsaksbuljong och smör. När smöret smält - tillsätt pasta och smaka av med salt och peppar. Servera pastan med ricotta, ruccola och pinjenötter!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Saffransrulltårta
previous
Saffransrulltårta med mandelmassgrädde
Pasta med kräftstjärtar
next
Pasta med kräftstjärtar, sparris och dill
Saffransrulltårta
previous
Saffransrulltårta med mandelmassgrädde
Pasta med kräftstjärtar
next
Pasta med kräftstjärtar, sparris och dill

5 Comments Hide Comments

Add Your Comment