• Hem
  • Bollar
  • Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj
0 0
Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

200 g Mörk choklad 55% gärna av bättre kvalitet
2 dl Grädde
Att rulla i
1 dl Kakao
1 Vaniljsocker
Flingsalt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj

  • 60 min
  • Lätt

Ingredienser

  • Att rulla i

Steg

Dela

Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj. Tryfflar är verkligen så gott och enkelt att göra. Det du behöver är choklad och grädde. Sedan kan du rulla och smaksätta dem med vad du vill. Enklast är det att rulla i kakao. Då får de en lite vuxnare smak men det går lika bra att rulla i nötter, kokos, strössel osv.

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Finhacka chokladen (om du inte använder chokladknappar) och lägg över i en värmetålig skål.
Koka upp grädden och häll över chokladen. Låt stå i en minut och rör sedan ihop tills chokladen smält. Ställ i kylen tills chokladen stelnat.

2
Färdig

Rulla tryfflarna

Blanda kakao, havssalt och vaniljsocker på ett fat.
Forma tryfflarna till små bollar med finger spetsarna och rulla sedan i kakao.
Tvätta händerna ifall det blir för kladdigt.
Förvara i en sluten burk i kylskåp så håller de i minst 2 veckor.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Föregående
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Snabb kycklingsallad med blomkål och sötsursås
Nästa
Snabb kycklingsallad med blomkål och sötsursås
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Föregående
Vegetarisk pasta med köttfärssås
Snabb kycklingsallad med blomkål och sötsursås
Nästa
Snabb kycklingsallad med blomkål och sötsursås

Kommentera