En smarrig vegetarisk moussaka! Istället för färs så har jag gjort en tomatsås med zucchini och aubergine. Servera mer tzatziki och oliver eller sallad!
Den populära marry me chicken fast med ravioli – jag gjorde den helt vegetarisk men du kan själv välja om du har kyckling till eller inte. Jag valde ravioli fyllda...
Krämig myspasta eller egentligen en pasta med smör, färkost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola. Lite svårdefinierat namn så jag kallar den myspastan. Perfekt att laga när...
En god och riktigt krämig potatisgratäng med dragon. Du kan servera gratängen till kyckling, kött eller fisk. Det går också bra att byta ut dragonen mot annan ört eller krydda....
Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips. Krämig risotto med mycket parmesan som toppas med kantareller som jag stekt med persilja, vitlök och smör. För att få lite krisp friterad jag mandolinad...
Höstig och god svampsoppa som toppas med smörstekta trattkantareller och parmesanchips som både ger soppan syra och sälta. I soppan har jag skogschampionjoner med det funkar fint med annan svamp...
Gnocchi i citronsås med kyckling. En supergod rätt som passar både till vardags och helg. Jag tyckte tidigare att färdigköpt gnocchi smakar trolldeg, men om man smörsteker och serverar i...
God och smakrik majskolv med chilismör och parmesan. Perfekt till en sommarbuffé eller som förrätt vid en middag. Gott chilismör smaksatt med salt och chilipulver, graden av hetta kan du...
Caesarsallad med grillad kyckling – en smarrig sallad med krämig caesardressing, krutonger, knaprigt bacon och grillad kyckling. Går lite snabbare och blir ett färre moment att tillreda. Fler caesarsallader...
Panerad fisk med potatismos och syrlig vinägrett. En smarrig och god kombination. I det här receptet använder jag flundra men det går fint med alaska pollock, torsk eller annan tunnare...