0 0
Marry med ravioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Om du har kyckling till
600 g Kycklinglårfilé
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Oregano
0.25 tsk Chilipulver
0.5 tsk Vitlökspulver
Salt
Peppar
Till såsen
500 g Ravioli med spenat & ricotta
1 st Paprika röd
2 st Vitlöksklyftor
1 tsk Paprikapulver
1 dl Soltorkade tomater
1 tsk Oregano
4 dl Grädde
3 dl Mjölk
1 msk Kyckling eller grönsaksfond
Salt
Peppar
65 g Bladspenat
2 dl Finriven parmesan
Majsstärkelse

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Marry med ravioli

  • 30
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Om du har kyckling till

  • Till såsen

Directions

Share

Den populära marry me chicken fast med ravioli – jag gjorde den helt vegetarisk men du kan själv välja om du har kyckling till eller inte.

Jag valde ravioli fyllda med ricotta & spenat – tycker de passar bäst till!

Steps

1
Done

Kyckling (om du använder det, annars hoppa)

Salta och peppra kycklinglårfilén och krydda med kryddorna. Stek sedan kycklingen i smör och olja på medelhög värme tills kycklingen blir gyllene. Ställ åt sidan och täck med folie.

2
Done

Såsen

Hacka paprika och vitlök. Stek på låg värme utan att den tar färg. Tillsätt soltorkade tomater som du delar i mindre bitar och kryddorna stek i nån minut till. Tillsätt grädde och mjölk. Låt koka upp. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i 5-6 min. Koka under tiden raviolin enligt anvisningarna på paketet.
Smaka upp såsen med fond och/eller salt & peppar.

3
Done

När raviolin är klar vänd i spenaten och parmesanen i såsen. Låt smälta ihop. Smaka av och red evntuellt med majstärkelse utspätt i vatten.
Vänd i raviolin i såsen. Servera som det är eller med kycklingen till.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pizzabullar med paprika och lök
next
Vegetarisk moussaka
previous
Pizzabullar med paprika och lök
next
Vegetarisk moussaka

Add Your Comment