Ingredients
-
Om du har kyckling till
-
600 g Kycklinglårfilé
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Oregano
-
0.25 tsk Chilipulver
-
0.5 tsk Vitlökspulver
-
Salt
-
Peppar
-
Till såsen
-
500 g Ravioli med spenat & ricotta
-
1 st Paprika röd
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 dl Soltorkade tomater
-
1 tsk Oregano
-
4 dl Grädde
-
3 dl Mjölk
-
1 msk Kyckling eller grönsaksfond
-
Salt
-
Peppar
-
65 g Bladspenat
-
2 dl Finriven parmesan
-
Majsstärkelse
Directions
Den populära marry me chicken fast med ravioli – jag gjorde den helt vegetarisk men du kan själv välja om du har kyckling till eller inte.
Jag valde ravioli fyllda med ricotta & spenat – tycker de passar bäst till!
Steps
1
Done
|
Kyckling (om du använder det, annars hoppa)Salta och peppra kycklinglårfilén och krydda med kryddorna. Stek sedan kycklingen i smör och olja på medelhög värme tills kycklingen blir gyllene. Ställ åt sidan och täck med folie. |
2
Done
|
SåsenHacka paprika och vitlök. Stek på låg värme utan att den tar färg. Tillsätt soltorkade tomater som du delar i mindre bitar och kryddorna stek i nån minut till. Tillsätt grädde och mjölk. Låt koka upp. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i 5-6 min. Koka under tiden raviolin enligt anvisningarna på paketet. |
3
Done
|
När raviolin är klar vänd i spenaten och parmesanen i såsen. Låt smälta ihop. Smaka av och red evntuellt med majstärkelse utspätt i vatten. |