Ingredients
-
350 g Nutella
-
2 st Ägg
-
1 tsk Bakpulver
-
1 dl Vetemjöl
-
1 nypa Salt
Directions
En riktigt god och seg nutellabrownie. Egentligen behövs bara 3 ingredienser men jag adderade lite bakpulver för volym och lite salt för att höja smakerna. Kan rekommendera att dubbla receptet för en tjockare brownie (obs gräddningstiden varierar då, så håll koll).
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form som är 20x20 (eller något mindre). |
2
Done
|
Vispa äggen med elvisp, vänd i nutellan och vispa ihop. Vänd i de torra ingredienserna och vänd ihop med slickepott (ej visp) till en jämn smet. Häll över i formen och grädda i ca 12-15 min beroende på ugn och hur kladdig du vill ha den. Jag gräddade i 12 min och fick en rätt så kladdig brownie. |
3
Done
|
Låt brownien stelna och sätta sig i kyl eller ute på balkong/terass. Servera sedan som den är eller med glass! |