0 0
Apelsinsirap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 dl Strösocker
2 st Apelsin
1 dl Vatten

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Apelsinsirap

  • 30
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Supergod apelsinsirap som är jättegod att ringla över yoghurt eller ha till pannkakor 😀 Apelsinsirapen håller i ca 1 månad om du förvarar den i en stängd burk, men tror den kommer gå åt snabbare en så för den är väldigt god! Receptet ger ca 2 dl sirap och konsistensen är likt lönnsirap..alltså inte tjock som ljus eller mörk sirap som man bakar med.

Steps

1
Done

Blanda rivet skal från 1 apelsin och saften från 2 (ca 1,5 dl saft), vatten och socker i en kastrull. Koka upp och låt puttra i 15-20 min tills sirapen tjocknar något.

2
Done

Låt svalna i kastrullen och häll sedan över i en burk, förvara sedan i skafferiet.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
krämig grönsakssoppa
previous
Krämig grönsakssoppa
bowl med krispig tofu och risnudlar
next
Bowl med krispig risnudlar och krispig tofu
krämig grönsakssoppa
previous
Krämig grönsakssoppa
bowl med krispig tofu och risnudlar
next
Bowl med krispig risnudlar och krispig tofu

Add Your Comment