0 0
Krämig Italiensk pastasallad med soltorkadtomatröra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Soltorkadtomatröra
200 g Soltorkade tomater
1 st Vitlöksklyftor
3 dl Créme Fraiche
15 blad Basilika
Peppar
Tillbehör
400 g Pasta
1 st Rödlök
15 st Körsbärstomater
2 dl Oliver
0.5 st Gurka en halv gurka
1 burk Kronärtskocka i marinad
125 g Minimozzarella
1 msk Olivolja
Salt
Topping
150 g Prosciutto
Parmesan
Basilika

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krämig Italiensk pastasallad med soltorkadtomatröra

  • 25 min
  • Serves 4
  • Medium
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

  • Soltorkadtomatröra

  • Tillbehör

  • Topping

Directions

Share

Krämig Italiensk pastasallad med soltorkadtomatröra. En otroligt god pastasallad som passar perfekt till picknickar och bufféer. Jag toppar med prosciutto, parmesan och basilika men du kan variera och ta det du tycker om! Pastasalladen går enkelt att göra vegetarisk och även vegansk. Byt bara ut till vegansk creme fraiche och anpassa tillbehören därefter!

Steps

1
Done

Röran

Sila av tomaterna. Lägg alla ingredienser i en matberedare. Mixa till en röra. Smaka av med salt. Jag tyckte inte det behövdes då tomaterna är salta.

2
Done

Koka pastan. Hacka under tiden alla grönsaker- sila av oliver, kronärtskockorna och mozzarellan.
När pastan är klar. Skölj i kallt vatten. Blanda pastan med olivolja och röran. Vänd i alla grönsaker och mozzarellan. Smaka av med salt. Toppa pastasalladen md proscuttio, hyvlad parmesan och basilika. Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
previous
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
Citronlemonad med citron och lime
next
Citronlemonad med citron och lime
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
previous
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
Citronlemonad med citron och lime
next
Citronlemonad med citron och lime

Add Your Comment