0 0
Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
5 st Paprika röd
700 g Köttfärs
100 g Fetaost
200 g Champinjoner
2 msk Persilja
400 ml Finkrossade tomater
2 st Vitlök
Örtsalt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor

  • 75 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Färsfyllda paprikahalvor på ett enkelt sätt! Har ett annat recept här som är balkan varianten och är lite mer tidskrävande då fyllningen innehåller fler ingredienser och tar lite längre tid att laga, väldigt gott däremot!

Det här receptet är dock lite enklare, kräver inte lika många ingredienser och är också väldigt gott! Servera sen med vitlöksyoghurt eller vitlöks-Creme Fraiche och sallad!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200 g. Dela och ta ur kärnhuset ur paprikorna.

2
Done

Finhacka champinjonerna och fräs dem i olja tills de mjuknat och släppt vätska. Tillsätt köttfärs och stek med pressad vitlök tills färsen får fin färg.

3
Done

Tillsätt finkrossade tomater, örtsalt, peppar, oregano och färsk persilja. Låt puttra i 10-15min. Smaka av!

4
Done

Fyll paprikorna, toppa med smulad fetaost och grädda i ugnen i ca 40 min. Om paprikorna börjar ta för mycket färg kan du täcka med folie.

5
Done

Servera med en vitlöksyoghurt och sallad!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
nachos - nachoplåt - nachotallrik
previous
Nachos med svarta bönor
kanelstekt banan med grekisk yoghurt
next
Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung
nachos - nachoplåt - nachotallrik
previous
Nachos med svarta bönor
kanelstekt banan med grekisk yoghurt
next
Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung

Add Your Comment