0 0
Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Räkorna
2.5 dl Stora räkor
2 msk Brynt smör
1 tsk Rapsolja
1 st Vitlöksklyftor
0.5 st Chili
Övriga tillbehör
2 st Avokado
0.5 Lime
1 st Vitlöksklyftor
2 st Rispapper
10 cm Gurka
Rapsolja
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Räkorna

  • Övriga tillbehör

Directions

Share

Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper. En enkel, fräsch och god förrätt som man också kan göra med lax om man föredrar det.  Då rispappret blir mjukt snabbt är det viktigt att servera rätten direkt. Lättast att äta med kniv och gaffel!

Steps

1
Done

Räkorna

Dela räkorna i mindre bitar och blanda med pressad vitlök, chili, olja och brynt smör.

2
Done

Avokadokräm

Mixa avokadon med saft från 1 halv lime, vitlök, salt och olja.

3
Done

Fritera rispapper

Fritera rispapper. Det går på 2 sekunder. Släpp ner en bit rispapper i varm och olja, ta upp den så fort den puffat upp sig.

4
Done

Servera räktartaren med tärnar gurka, tärnad avokado, en klick avokadokräm och flingsalt på rispappre. Servera direkt då rispappret blir mjukt direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
köttfärssoppa
previous
Köttfärssoppa – god och värmande soppa
Baklava med valnötter - balkan recept
next
Baklava med valnötter – balkan recept
köttfärssoppa
previous
Köttfärssoppa – god och värmande soppa
Baklava med valnötter - balkan recept
next
Baklava med valnötter – balkan recept

Add Your Comment