0 0
Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Räkorna
2.5 dl Stora räkor
2 msk Brynt smör
1 tsk Rapsolja
1 st Vitlöksklyftor
0.5 st Chili
Övriga tillbehör
2 st Avokado
0.5 Lime
1 st Vitlöksklyftor
2 st Rispapper
10 cm Gurka
Rapsolja
Salt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper

  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Räkorna

  • Övriga tillbehör

Steg

Dela

Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper. En enkel, fräsch och god förrätt som man också kan göra med lax om man föredrar det.  Då rispappret blir mjukt snabbt är det viktigt att servera rätten direkt. Lättast att äta med kniv och gaffel!

Steg

1
Färdig

Räkorna

Dela räkorna i mindre bitar och blanda med pressad vitlök, chili, olja och brynt smör.

2
Färdig

Avokadokräm

Mixa avokadon med saft från 1 halv lime, vitlök, salt och olja.

3
Färdig

Fritera rispapper

Fritera rispapper. Det går på 2 sekunder. Släpp ner en bit rispapper i varm och olja, ta upp den så fort den puffat upp sig.

4
Färdig

Servera räktartaren med tärnar gurka, tärnad avokado, en klick avokadokräm och flingsalt på rispappre. Servera direkt då rispappret blir mjukt direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
köttfärssoppa
Föregående
Köttfärssoppa – god och värmande soppa
Baklava med valnötter - balkan recept
Nästa
Baklava med valnötter – balkan recept
köttfärssoppa
Föregående
Köttfärssoppa – god och värmande soppa
Baklava med valnötter - balkan recept
Nästa
Baklava med valnötter – balkan recept

Kommentera