0 0
Krämig pasta med strimlad biff och skogschampinjoner

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
300 g Biff
300 g Champinjoner
5 dl Vispgrädde
2 msk Kalvfond
1.5 tsk Kinesisk soya
1 tsk Timjan
Salt
Peppar
500 g Pasta

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krämig pasta med strimlad biff och skogschampinjoner

  • 35 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela
Annons:

Krämig pasta med strimlad biff och skogschampinjoner. Använder skogschampinjoner för att jag tycker de är godare och lite trevligare! ? men det går såklart bra med vanliga också.

Steg

1
Färdig

Skiva biffen och champinjonerna. Stek biffen i smör och vitlök tills den får färg och ställ sedan åt sidan.
Stek då svampen i smör och olja tills den får färg. Koka pastan under tiden! Lägg ner biffen i stekpannan med champinjonerna - tillsätt grädde, kinesisk soya, kalvfond, timjan, salt och peppar och låt puttra upp i ett par minuter. Smaka av med mer kryddor. Rör ner den kokta pastan i såsen. Servera med parmesan och persilja!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
krämig salsicciapasta
Föregående
Krämig salsicciapasta
Tom kha gai med tofu - thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk
Nästa
Tom kha gai med tofu – thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk
krämig salsicciapasta
Föregående
Krämig salsicciapasta
Tom kha gai med tofu - thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk
Nästa
Tom kha gai med tofu – thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk

Kommentera