0 0
Bowl med sötpotatisnudlar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 g Sötpotatisnudlar
1 dl Majonnäs
1 msk Sriracha eller efter smak
Svampen
150 g Skogschampinjoner
1 st Vitlöksklyftor
1 msk Japansk soya
Spenaten
100 g Bladspenat
1 st Vitlöksklyftor
Salt
Övrigt
150 g Sashimi lax
1 st Morötter
0.5 st Gurka
1 msk Japansk soya
Sesamfrön

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Bowl med sötpotatisnudlar

  • 30 min
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

  • Svampen

  • Spenaten

  • Övrigt

Directions

Share

Bowl med sötpotatisnudlar, lax, stekt svamp och spenat. Lyxigt, snabblagat, glutenfritt och gott! Sötpotatisnudlar är väldigt lika risnudlar då de inte smakar så mycket med sötpotatisnudlar är oftast lite tjockare. De används mycket i koreanska woker!

Steps

1
Done

Koka nudlarna enligt anvisingarna på paketet. Sila av och skölj med ljummet vatten och vänd sedan ihop med sriracha och majonnäs. Tillsätt lite soya.

2
Done

Tillbehören

Skiva svampen tunnt och stek krispigt med vitlök och soja.
Stek även spenaten snabbt med vitlök. Salta lätt.
Strimla morot och gurka.

Tärna laxen och marinera i lite soja, några droppar olja och sesamfrön.

3
Done

Lägg upp

Fördela nudlar i botten av en skål. Topp med svamp, spenat, gurka, morot och lax. Strö över sesamfrön och servera med lite extra soja!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Filodegspaj med spenat och fetaost
previous
Filodegspaj med spenat och fetaost
Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter - tilltugg till advent
next
Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter – tilltugg till advent
Filodegspaj med spenat och fetaost
previous
Filodegspaj med spenat och fetaost
Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter - tilltugg till advent
next
Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter – tilltugg till advent

Add Your Comment