• Hem
  • Festmat
  • Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter – tilltugg till advent
0 0
Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter  – tilltugg till advent

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
250 g Smördeg
200 g Brieost
1.5 dl Körsbärsmarmelad
1 dl Pecannötter

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Smördegstartletter med brieost, körsbärsmarmelad och pekannötter – tilltugg till advent

  • 30
  • Portioner 8
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Smördegstartletter med brieost, marmelad och pinjenötter. Supergoda små tilltugg som passar perfekt till advent eller när man vill ha något gott tilltugg som är enkelt att göra. Både osten, marmeladen och nötter går att variera m

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 200 grader. Dela smördegen i kvadrater och tryck ner i en muffinsplåt. Tryck i 2 bitar brieost. Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 min till tartletterna är gyllene.

2
Färdig

Toppa med marmelad och pecannötter. Vill du göra det extra fint så kan du toppa med en kvist rosmarin!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bowl med sötpotatisnudlar
Föregående
Bowl med sötpotatisnudlar
Pepparkakscheesecake med apelsincurd och kardemumma
Nästa
Pepparkakscheesecake med apelsincurd och kardemumma
Bowl med sötpotatisnudlar
Föregående
Bowl med sötpotatisnudlar
Pepparkakscheesecake med apelsincurd och kardemumma
Nästa
Pepparkakscheesecake med apelsincurd och kardemumma

Kommentera