0 0
Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Pesto
1 dl Pumpafrön
2 dl Finriven parmesan
1 st Vitlöksklyftor
1 kruka Basilika
1 dl Olivolja
Salt
Tillbehör
500 g Pasta
1 burk Kronärtskocka i marinad ca 290 g
1.5 dl Soltorkade tomater
65 g Ruccola
15 st Körsbärstomater
1 påse Minimozzarella
15 cm Gurka
15 st Oliver eller mer
150 g Salami

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön

  • 45
  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

  • Pesto

  • Tillbehör

Steg

Dela

Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön. Smidig pastasallad med en smarrig pesto gjord på rostade pumapfrön och basilika. I pastasalladen slänger jag bland anant ner minimozzarella, marinerade kronärtskockor, ruccola mm. Du kan lägga till och ta bort det du tycker om. Du kan förlagsvis lägga till rödlök.

Steg

1
Färdig

Pesto

Rosta pumpafrön. Låt svalna och mixa sedan tillsammans med basilikan, parmesan och vitlöken.
Tillsätt olivolja och salt mixa lite till. Tänk på att peston behöver vara rätt salt för att ge smak till pastan.

2
Färdig

Koka pastan och låt svalna något. Blanda sedan pastan med peston och addera alla grönsaker och tillbehör.
Blanda ihop. Smaka av med salt och servera sedan.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Arepas - majsbröd med rostad tomatsalsa
Föregående
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
Nästa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
Arepas - majsbröd med rostad tomatsalsa
Föregående
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
Nästa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom

Kommentera