0 0
Risnudelsallad med räkor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Dressing
2 st Lime
1 st Vitlöksklyftor
1 dl Äppelcidervinäger
2.5 msk Ljus sirap
2 msk Neutral olja
1 tsk Sesamolja
Salt
Räkor
280 g Räkor avrunnen
1 st Limesaft + skal
1 st Chili
1 st Vitlöksklyftor
Övrigt
250 g Risnudlar
150 g Rödkål
1 st Paprika
0.5 st Gurka
10 st Rädisor
2 st Avokado
4 st Salladslök

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Risnudelsallad med räkor

  • 30
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Dressing

  • Räkor

  • Övrigt

Steg

Dela

Risnudelsallad med räkor – krispigt, syrligt, söt och gott. Även snabblagat! Servera till lunch, middag eller som en del av en buffé.

Steg

1
Färdig

Dressingen

Vispa ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt, sirap och mer vinäger. De ska smaka mycket!

2
Färdig

Räkor

Sila av räkorna. Blanda räkorna med chili, vitlök och limesaft och limeskal.

3
Färdig

Övrigt

Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och klipp.
Strimla paprika, kål och skär gurka och rädisor. Tärna avokado.
Blanda ihop grönsakerna med nudlarna i en skål. Häll på hälften av dressingen och blanda. Häll över på en serveringsfat. Toppa med räkorna, avokado och strimlad salladslök. Häll över resten av dressingen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips
Nästa
Koreansk nudelbowl – Japchae från Keemchi
Föregående
Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips
Nästa
Koreansk nudelbowl – Japchae från Keemchi

Kommentera