Ingredients
-
Quornbitar
-
600 g Quornbitar
-
3 msk Grekisk yoghurt
-
2 tsk Gurkmeja
-
2 tsk Garam masala
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Chilipulver
-
2 msk Rapsolja
-
Rödlöksallad
-
2 st Rödlök
-
1 dl Persilja
-
1 st Lime
-
0.5 tsk Chilipulver
-
Rapsolja
-
Salt
-
Stekt paprika och lök
-
1 st Paprika röd
-
4 st Paprika sivri
-
1 st Rödlök
-
Limeyoghurt
-
3 dl Grekisk yoghurt
-
1 st Lime
-
Salt
-
Övrigt
-
1 paket Tortilla
Directions
Kati roll med quorn. Kati roll är ett populär indisk wrap som kan liknas vid kebab. Kati betyder spett och rätten består vanligtvis av grillad kyckling, chutney, stekta grönsaker och koriander. I den här rätten så har jag haft quorn istället för kyckling och persilja istället för koriander. Men du kan ta det du föredrar!
Kati roll serveras i en paratha som är indiskt flatbread. Det finns att köpa i frysdisken på asiatiska livsmedelsbutiker. Men hittar du inte det så går det bra med att smörsteka tortillabröd!
Steps
1
Done
|
QuornTina quornbitarna och marinerade dem i alla ingredienser. Låt stå medan du förbereder resterande tillbehör. |
2
Done
|
RödlökssalladStrimla rödlöken, hacka persiljan och krama in med restereande ingredienser. |
3
Done
|
LimyoghurtBlanda yoghurt och limesaft, smaka av med salt. |
4
Done
|
Paprika och rödlökStrimla paprikan och rödlöken. Stek på i olja. Salta lätt. |
5
Done
|
Tillaga quornStek quornbitarna tills de fått lite färg. |
6
Done
|
SeveraStek på tortillabröden i smör. Bre på limeyoghurt och fyll sedan med quorn, färska rödlöken och den stekta löken och paprikan. |