0 0
Grönsakssoppa med vermicelli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 st Lök
2 st Morötter medelstora
1 st Grönsaksbuljong
1 liter Vatten
2 st lagerblad
1 dl Vermicelli
1 tsk Persilja torkad
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Grönsakssoppa med vermicelli

  • 35 min
  • Serves 4
  • Medium
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

Directions

Share

Enkel och god grönsakssoppa med verimicelli. Jag hade morötter och lök, men det går även bra med t.ex rotselleri, purjolök osv. Ta det du har hemma!

Steps

1
Done

Hacka löken och tärna moroten. Fräs lök och morot i olja tills löken mjuknat något. Häll på vatten, smula över buljongtärningen, tillsätt lagerblad, salt, peppar och torkad persilja. Låt koka i 15-20 min på medelvärm tills moroten är mjuk.
Smaka av med mer salt. Tillsätt vermicellin och koka tills den är klar. Smaka av soppan igen, plocka ur lagerbladen och servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pljeskavice med pitabröd, chilflakes, lök och kajmak
previous
Pljeskavice med pitabröd, chilflakes, lök och kajmak
Cupavci - kokosrutor med chokladglasyr
next
Cupavci – kokosrutor med chokladglasyr
Pljeskavice med pitabröd, chilflakes, lök och kajmak
previous
Pljeskavice med pitabröd, chilflakes, lök och kajmak
Cupavci - kokosrutor med chokladglasyr
next
Cupavci – kokosrutor med chokladglasyr

Add Your Comment