Ingredients
- 500 g Köttfärs
- 1 påse Tacokrydda
- 1 st Vitlöksklyftor
- 2 dl Fryst majs
- 10 st Körsbärstomater
- 1 dl Créme Fraiche
- 3 dl Vispgrädde
- 3 dl Mjölk
- Örtsalt
- 2.25 dl Risoni
- Peppar
- 1 dl Riven mozzarella
Directions
Krämig, god och enkel tacorisoni som går snabbt att laga! Pastan går även enkelt att göra vegetarisk genom att ersätta köttfärsen mot soyafärs. Servera pastan med en god sallad och toppa med förslagsvis ost!
Steps
1 Done | Värm en panna och stek köttfärsen i olja. Tillsätt tacokryddan när färsen fått fin färg. Vänd i hackad vitlök och delade tomater. |
2 Done | Tillsätt sedan majs, creme fraiche, grädde mjölk, örtsalt och peppar. Låt komma ihop och vänd därefter ner risonin. Låt koka upp och sedan sjuda tills risonin är kokt. Ca 10-15 minuter. Smaka av med mer örtsalt och när du är nöjd tillsätt riven ost. |