0 0
Nyttiga bananmuffins

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 Banan
1.5 dl Havregryn Mixa grynen innan om du vill
3 dl Grahamsmjöl Kan bytas ut mot vetemjöl
2 st Ägg
1.5 tsk Kanel
0.75 dl Rapsolja
3 msk Honung kan bytas ut mot sirap
1 tsk Bakpulver
1 tsk Vaniljsocker Eller vaniljpulver
1 krm Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Nyttiga bananmuffins

  • 25 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Supergoda och nyttiga bananmuffins som du kan äta till både frukost och mellanmål. Jag smaksatte mina med kanel men det går lika bra att smaksätta med kakao eller toppa med choklad eller bär.

Steps

1
Done

Värm ugnen till 175 grader. Klä plåten med muffinsformar eller använd en muffinsform.

2
Done

Mosa bananerna med stavmixer och tillsätt olja, honung, ägg. Blanda ihop.

3
Done

Vänd i kanel, vaniljsocker, bakpulver och salt. Blanda. Vänd sist i grahamsmjöl (går att byra ut mot annat mjöl) och havregryn.

4
Done

Fördela smeten jämt i muffinsformarna. Grädda i 15-17 min. Ta en titt efter 13-14 min, de ska vara lite fuktiga. Låt svalna. Ät!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hemmagjord granola
next
Hemmagjord granola med hasselnötter och kanel
Hemmagjord granola
next
Hemmagjord granola med hasselnötter och kanel

Add Your Comment