0 0
Italiensk kycklingwrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
5 st Kycklinglårfilé
1 st Rödlök
2 dl Soltorkade tomater
1 paket Färskost örter
1 paket Minimozzarella
10 st Körsbärstomater
Balsamico
Ruccola
4 stora Tortilla
Kryddor till kycklingen
Oregano
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Paprikapulver

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italiensk kycklingwrap

  • 30
  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

  • Kryddor till kycklingen

Steg

Dela

Supergod italiensk kycklingwrap. I wrapen har jag färskost med örter, en röra på soltorkade tomater, grönsaker och kyckling. Vill du göra den vegetarisk går det utmärkt att byta ut kycklingen mot soyafiléer. Det går också bra att skippa den helt och köra på mer mozzarella och grönsaker istället!

Steg

1
Färdig

Kycklingen

Salta och peppra kycklingen. Krydda med paprikapulver, vitlökspulver och oreganon.
Stek sedan kycklingen på medelvärme i både smör och olja tills den är genomstekt och gyllene på båda sidor.

2
Färdig

Tillbehören

Hacka tomat, rödlök, dela mozzarellan och mixa de soltorkade tomaterna till en röra. Smaka av med salt och peppar.

3
Färdig

Gör wrapen

Bre färskost med örter på ena halvan av tortilan och röran med soltorkade på den andra. Lägg sedan på tomater, rödlök, mozzarella, ruccola, kyckling. Ringla sist över balsamico och vik ihop.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmaraängsmörkräm
Föregående
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmarängsmörkräm
Snabb variant av turkisk manti - med pasta
Nästa
Snabb variant av turkisk manti – med pasta
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmaraängsmörkräm
Föregående
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmarängsmörkräm
Snabb variant av turkisk manti - med pasta
Nästa
Snabb variant av turkisk manti – med pasta

Kommentera