0 0
Snabb variant av turkisk manti – med pasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
300 g Pasta
300 g Salsiccia
Vitlöksyoghurt
3 dl Naturell yoghurt
2 st Vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Paprikasmör
1 msk Paprikapulver
1 msk Tomatpure
75 g Smör
0.5 tsk Chiliflakes

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Snabb variant av turkisk manti – med pasta

  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

  • Vitlöksyoghurt

  • Paprikasmör

Steg

Dela

En snabb variant av turkisk manti. Manti är små köttfärsfyllda pastaknyten med vitlöksås och paprikasmör. Det går också bra att byta ut salsiccian mot annan korv eller valfri färs, men smaksätt i så fall färsen. Jag gillar salsiccia då den har väldigt mycket smak.

Steg

1
Färdig

Börja med att koka vattnet till pastan. Skala salsiccian, skär den i bitar och stek den i en torr panna. Den kommer stekas i sitt egna fett.

2
Färdig

Såserna

Blanda ihop ingredienserna till vitlökssåsen. Smält smöret och tillsätt sedan paprikapulver, chiliflakes och tomatpure. Stek ihop i 4-5 minuter.

3
Färdig

Servera pastan med salsiccia, vitlöksyoghurten och paprikasmöret. Toppa med persilja (valfritt).

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Italiensk kycklingwrap
Föregående
Italiensk kycklingwrap
Korean fried chicken - supergott
Nästa
Korean fried chicken – supergott
Italiensk kycklingwrap
Föregående
Italiensk kycklingwrap
Korean fried chicken - supergott
Nästa
Korean fried chicken – supergott

Kommentera