0 0
Enkelt fröknäcke på majsmjöl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

2 dl Majsmjöl
1 dl Pumpafrön
1 dl Solrosfrön
0.5 dl Linfrön
2.5 dl Vatten
0.5 dl Rapsolja
Flingsalt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Enkelt fröknäcke på majsmjöl

  • 70 min
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Enkelt fröknäcke gjort på majsmjöl och olika fröer. Perfekt till frukost eller mellanmål.  Fröerna kan man variera beroende på vad man har i skafferit och likaså mjölet. Du kan t.ex byta ut linfröna mot chiafrön och sesamfrön är också gott att ha i!

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 150 grader och täck en plåt med bakplåtspapper.

2
Färdig

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka upp vattnet och blanda ner det tillsammans med oljan i de torra ingredienserna. Blanda ihop ordentligt.
Tryck ut smeten på plåten med hjälp av ett bakplåtsapper som du lägger ovanpå och trycker ut till ett platt knäcke. Strö över flingsalt

3
Färdig

Grädda i ca 55-60 min tills knäcket blivit torrt. Låt svalna och bryt upp i bitar. Förvara torrt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Föregående
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Fransk omelett
Nästa
Fransk omelett
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Föregående
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Fransk omelett
Nästa
Fransk omelett

Kommentera