• Hem
  • Festmat
  • Fish tacos med avokado och mangosalsa, rödkål och srirachamajonnäs
0 0
Fish tacos med avokado och mangosalsa, rödkål och srirachamajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Fisken
400 g Torskrygg
3 dl Panko
2 dl Mjölk valfri sort
2 dl Majsstärkelse
Rapsolja
Salt
Mango & avokadosalsa
3 dl Fryst mango
2 st Avokado
1 st Chili
1 st Vitlöksklyftor
0.25 st Gurka
1 msk Olivolja
0.5 st Lime
Rödkål
200 g Rödkål
2 msk Olivolja
1 st Lime
Salt
Övriga tillbehör
Tortilla
Sriracha mayo

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fish tacos med avokado och mangosalsa, rödkål och srirachamajonnäs

  • 35 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Fisken

  • Mango & avokadosalsa

  • Rödkål

  • Övriga tillbehör

Steg

Dela
Annons:

Fish tacos med avokado och mangosalsa, rödkål och sriracamajonnäs! Supergott och ett perfekt sätt att variera sin tacos med. Tillbehören går att variera oändligt men tycker att det är gott med något krispigt, något sött och lite hetta tillsammans med fisken.

Steg

1
Färdig

Fisken

Tina och torka av fisken om den är varit fryst. Salta och låt dra en stund på hushållspapper innan panering. Tärna sedan fisken. Häll upp panko, mjölk och majstärkelse i 3 olika skålar.
Doppa fisken först i majstärkelse, sen i mjölken och sist i panko. Forsätt så tills alla bitar är panerade. Du kan nu förbereda tillbehören innan du steker fisken.

2
Färdig

Mango & avokadosalsa

Tärna avokadon och gurkan. Vänd försiktigt ihop med gurka, mango, chili, olivolja, pressad vitlök och lime utan att avokadon blir för mosig

3
Färdig

Rödkålsallad

Strimla rödkålen. Salta, pressa över lime och ringla över olivolja och massera in i rödkålen.

4
Färdig

Stek fisken och servera

Stek fisken i rikligt med olja på relativt hög värme tills alla bitar är gyllene. Vänd på dem så alla sidor blir gyllene. Låt rinna av på papper.
Värm på bröden och servera med rödkål, salsan, nystekta fisken och het srirachamajonnäs!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Munkar utan fritering - fyllda med nutella och vaniljkräm
Föregående
Munkar utan fritering – fyllda med nutella och vaniljkräm
Enkel och god linsgryta
Nästa
Enkel och god linsgryta
Munkar utan fritering - fyllda med nutella och vaniljkräm
Föregående
Munkar utan fritering – fyllda med nutella och vaniljkräm
Enkel och god linsgryta
Nästa
Enkel och god linsgryta

Kommentera