Ingredients
-
400 g Kycklinglårfilé
-
1.5 msk Japansk soya
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 tsk Bakpulver
-
Övrigt
-
1 st Blomkålliten
-
1 st Paprika röd
-
150 g Sockerärtor
-
1 st Kycklingbuljong
-
1 dl Vatten
-
2 msk Curry
-
1 msk Japansk soya
-
1 msk Sötsursås
-
200 g Äggnudlar
Directions
Otroligt smarrig CURRYWOK! 🤩 Det sköna med den här woken är att den inte innehåller för många såser utan sånt som de flesta oftast har hemma. Grönsakerna kan du variera och byta t ex blomkål mot broccoli och du kan också byta kyckling mot tofu, marinera på samma sätt men skippa bakpulver och vänd i lite majstärkelse för fin yta
Steps
1
Done
|
KycklingDela kycklingen och blanda med resten av ingredienserna. Låt marineras medan du förbereder resten. |
2
Done
|
Grönsaker & nudlarKoka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. |
3
Done
|
WokaVärm en wokpanna med olja och woka grönsakrna. Börja med blomkål och paprika och vänd sedan i sockerärtor. Ställ grönsakerna åt sidan. Stek sedan kycklingen tills den är genomstekt. Ställ åt sidan. |
4
Done
|
Sänk värmen till medel och vänd i buljong, vatten, curry, sweetchilisås och soja. Låt gå ihop och vänd sedan i grönsakerna, kycklingen och nudlarna (skölj dem i vatten precis innan). |