0 0
Currynudlar – smarrig currywok med kyckling

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g Kycklinglårfilé
1.5 msk Japansk soya
1 st Vitlöksklyftor
1 tsk Bakpulver
Övrigt
1 st Blomkål liten
1 st Paprika röd
150 g Sockerärtor
1 st Kycklingbuljong
1 dl Vatten
2 msk Curry
1 msk Japansk soya
1 msk Sötsursås
200 g Äggnudlar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Currynudlar – smarrig currywok med kyckling

  • 30
  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

  • Övrigt

Directions

Share

Otroligt smarrig CURRYWOK! 🤩 Det sköna med den här woken är att den inte innehåller för många såser utan sånt som de flesta oftast har hemma. Grönsakerna kan du variera och byta t ex blomkål mot broccoli och du kan också byta kyckling mot tofu, marinera på samma sätt men skippa bakpulver och vänd i lite majstärkelse för fin yta

Steps

1
Done

Kyckling

Dela kycklingen och blanda med resten av ingredienserna. Låt marineras medan du förbereder resten.

2
Done

Grönsaker & nudlar

Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
Dela paprikan och blomkålen i mindre buketter.

3
Done

Woka

Värm en wokpanna med olja och woka grönsakrna. Börja med blomkål och paprika och vänd sedan i sockerärtor. Ställ grönsakerna åt sidan. Stek sedan kycklingen tills den är genomstekt. Ställ åt sidan.

4
Done

Sänk värmen till medel och vänd i buljong, vatten, curry, sweetchilisås och soja. Låt gå ihop och vänd sedan i grönsakerna, kycklingen och nudlarna (skölj dem i vatten precis innan).
Vänd ihop och servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Lasagnesoppa med ravioli
next
Krämig broccolisoppa med morot och cheddar
previous
Lasagnesoppa med ravioli
next
Krämig broccolisoppa med morot och cheddar

Add Your Comment