0 0
Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Rana Gnocchi
25 g Smör
0.5 st Gullök
1 st Vitlöksklyftor
300 g Spenat Hackad
150 g Salladsost
150 g Fetaost
2.5 dl Grädde
3 dl Mjölk
Vegeta
Peppar
2 msk Vetemjöl/majstärkelse

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost

  • 35
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost. Krämigt, gott och prisvänligt.

 

Går att byta ut gnocchi mot pasta också!
– Kombinerar feta & salladsost för att få god smak men också krämighet från salladsosten som dessutom är billigare.
– Vi kör även på fryst spenat!

Steps

1
Done

Smörstek gnocchin tills den fått fin yta. Ställ åt sidan.

2
Done

Fräs löken i samma panna i lite olja. Riv i vitlök och vänd sedan ner hackad spenat. Stek tills den tinat och vätskan avdunstat.
Reder du med mjöl så vänd i det nu och stek lite till.
Vänd sedan i mjölk och grädde. Salta & peppra. Låt puttra i 5-10 min.

3
Done

Red med majstärkelse till önskad konsistens. Tillsätt lite åt gången under omrörning så ser du hur den tjocknar.
Vänd i gnocchin. Låt den bli varm.
Servera sedan!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rödcurry nudlar med kyckling
previous
Rödcurry nudlar med kyckling

Add Your Comment