Ingredienser
-
Curryröra
- 2 tetrapack Kikärtorca 500 g avrunnen vikt
- 3 tsk Gul curry
- 1 tsk Paprikapulver
- 0.5 tsk Chilipulver
- 2 msk Rapsolja
- 1.5 dl Majonnäs
- 2.5 dl Créme Fraiche
- 0.5 st Rödlök
- 0.5 st Paprika
- Salt
-
Tillbehör
- 1.5 st Paprika röd
- 1.5 st Rödlök
- 0.5 st Gurka
- 4 st Libabröd
- Sallad
Steg
Smarrig kikärtscurrywrap med krämig curryröra och krispiga grönsaker. Serveras i libabröd men det går lika bra med tortillabröd. Du kan byta ut kikärtorna mot kyckling om du vill det.
Röran funkar fint att förbereda och förvara i kylen.
Andra goda wraps
Libanesisk wrap med muhammara och falafel
Steg
1 Färdig | KikärtscurryröraSila av och skölj kikärtorna. Blanda ihop med olja och kryddorna i en bunke. Salta lätt. Blanda finhackad rödlök och paprika i en annan bunke tillsammans med majonnäs och creme fraiche. Vänd ner kikärtorna och smaka av med salt. |
2 Färdig | Montera wrapenTa en libabröd och lägg på några salladsblad. Lägg på curryröran, paprika, gurka och rödlök. Rulla ihop och servera! |