0 0
Kycklingcurrywrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Kycklingen
600 g Kyckling
1 dl Grekisk yoghurt
2 msk Curry
1 tsk Chilipulver
1 st Vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Såsen
1 dl Vegansk aioli
2 dl Créme Fraiche
Peppar
Salt
Chiliflakes
Tillbehör
1 kruka Sallad
0.5 st Gurka
1 st Paprika röd
10 st Körsbärstomater
Tortilla

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kycklingcurrywrap

  • 30
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Kycklingen

  • Såsen

  • Tillbehör

Steg

Dela

En enkel och supergod kycklingcurrywrap med krispiga grönsaker och en god sås. Vill du göra den vegetariskt så kan du marienera t ex quorn, tofu eller sojafilé på samma sätt som jag gjort med kycklingen.

Perfekt att ta med sig på picknick. Du kan lägga alla tillbehör i matlådor så kan man göra wrapsen på plats.

Recept på fler goda wraps

Libanesisk wrap med muhammara och falafel

Wrap med räkröra & enkel och god wrap med räkor

Italiensk vegetarisk wrap

Steg

1
Färdig

Marinera kycklingen

Börja med att marinera kycklingen. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och marinera kycklingen i minst 30 min, men gärna över natten eller dagen.

2
Färdig

Stek kycklingen och gör såsen

Stek kycklingen i olja på medelvärme tills den får fin färg. Blanda ihop alla ingredienser till såsen.

3
Färdig

Tillbehören

Strimla alla grönsaker.

4
Färdig

Sätt ihop wrapen

Ta fram ett tortillabröd och placera ett salladbla - bre på sås och lägg på kyckling och tillbehör. Stäng ihop wrapen och servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Chokladtårta i långpanna
Nästa
Grillostsallad med rostad salsa
Föregående
Chokladtårta i långpanna
Nästa
Grillostsallad med rostad salsa

2 Comments Dölj kommentarer

Kommentera