0 0
Fried rice med skinka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Ris (förbered innan)
3 dl Ris okokt
Sås
4 msk Hoisinsås
2 msk Sötsursås
2 msk Japansk soya
1 msk Kinesisk soya
1 st Vitlöksklyftor
i fried rice
250 g Strimlad skinka
1 st Paprika röd
1 st Gullök
2 dl Ärtor
3 dl Fryst majs
3 st Salladslök
Tillbehör
4 st Ägg
Sriracha

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fried rice med skinka

  • 30
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Ris (förbered innan)

  • Sås

  • i fried rice

  • Tillbehör

Steg

Dela

Fried rice med skinka – en snabblagad och perfekt rätt som passar utmärkt dagar när du inte har mycket tid i köket. Har du ris över går detta på max 20 minuter. Fried rice är också ett bra sätt att ta vara på rester. Du kan ha i grönsaker som du behöver laga något med innan de blir dåliga.

Steg

1
Färdig

Riset (förbered dagen innan)

Koka riset i förväg och låt det svalna helt. Förvara i kyl. Du kan göra fried rice med ris som är upp till 2-3 dagar gammalt.

2
Färdig

Såsen

Blanda alla ingredienser till såsen i en skål.

3
Färdig

Tillaga

Tärna paprikan och löken. Tina ärtor och majs.
Fräs löken olja i tills den fått lite färg. Tillsätt paprikan och skinka och stek på i någon minut till. Vänd i riset och såsen och blanda ihop så att allt ris suger in såsen. Vänd i salladslök. Spara lite till topping.

4
Färdig

Servera

Servera tillammans med stekt ägg och toppa med salladslök och sriracha!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Vegetarisk boeuf bourguignon
Föregående
Vegetarisk boeuf bourguignon
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
Nästa
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
Vegetarisk boeuf bourguignon
Föregående
Vegetarisk boeuf bourguignon
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
Nästa
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor

Kommentera