0 0
Grillostsallad med rostad salsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Rostad salsa
20 st Körsbärstomater
1 st Rödlök
2 st Vitlöksklyftor
1 tsk Chipotle chili
Lime
Salt
Olivolja
Peppar
Övrigt
600 g Grillost
2 st Avokado
12 st Körsbärstomater
1 st Rödlök
1 st Grönsaksbuljong
100 g Ruccola
2 dl Bulgur eller couscous
Balsamico

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grillostsallad med rostad salsa

  • 40
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Rostad salsa

  • Övrigt

Steg

Dela

Grillostsallad med rostad salsa. En smarrig sallad med frasigt stekt grillost som passar perfekt med sötman och syran i den rostade tomatsalsan. Kan start rekommendera att göra salsan till tacos. Det är inte alls avancerat och blir supergott!

Steg

1
Färdig

Tomatsalsan

Sätt ugnen på 200 grader. Dela tomater och löken och lägg över i en form tillsammans med vitlöksklyftorna. Ringla över olja. Salta och krydda med chipotle chili. Rosta i 20-30 min tills löken och tomaterna fått färg.
Låt svalna och mixa. Smaka av med lime, olivolja och salt.

2
Färdig

Övriga tillbehör

Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet med en grönsaksbuljong. Sila av och låt svalna.
Skiva rödlök, avokado och tomater. Stek grillosten.

3
Färdig

Servera

Lägg ruccola och bulgur i botten på en skål. Toppa med avokado, rödlök, tomater, halloumi, salsan och ringla sist över balsamico.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Kycklingcurrywrap
Nästa
Hemmagjorda delicatobollar
Föregående
Kycklingcurrywrap
Nästa
Hemmagjorda delicatobollar

Kommentera