0 0
Matiga muffins med soltorkade tomater och fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 dl Vetemjöl
2 dl Grahamsmjöl
2 st Ägg
2 dl Naturell yoghurt
1 tsk Bakpulver
25 g Bladspenat
1 nypa Salt
100 g Fetaost
8 st Soltorkade tomater
0.5 dl Rapsolja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Matiga muffins med soltorkade tomater och fetaost

  • 30 min
  • Serves 10
  • Easy
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

Directions

Share

Matiga muffins med soltorkade tomater och fetaost. Passar perfekt till både frukost, mellanmål eller som tillbehör till t.ex soppa. De är godast nygräddade men går även bra att frysa in och ta fram.

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200º och smörj en muffinsplåt eller använd muffinsformar.

2
Done

Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, yoghurt och olja.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Skär tomater, hacka spenaten och smula ner fetaosten i smeten.

3
Done

Klicka ut i muffinsformar som du smort med lite olja. Grädda ca 20 min mitt i ugnen. Låt svalna en kortis och servera sen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Saffranslängd med mandelmassa
Blåbärsscones
next
Blåbärsscones
previous
Saffranslängd med mandelmassa
Blåbärsscones
next
Blåbärsscones

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment