0 0
Minipizzor med ost och tomatsås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
10 blad Smördeg
5 dl Pizzasås
5 dl Riven ost
3 msk Rapsolja att pensla med

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Minipizzor med ost och tomatsås

Features:
    • Portioner 20
    • Medium

    Ingredienser

    Steg

    Dela
    Annons:

    Goda små ”fornetti” pizzor som är super att ha på en fest eller som snacks när man har gäster över och vill bjuda på något annat än godis. Fyllningarna går att variera massor så fyll dem med det du tycker är gott (så länge fyllningar inte är för lösa).

    Steg

    1
    Färdig

    Tina smördegsplattorna och kavla ut degen lite, inte för mycket.

    2
    Färdig

    Blanda ihop riven ost och pizzasås (den får inte vara för lös).

    3
    Färdig

    Snitt ena sidan av smördegen (se bild) och vik sedan över fyllningen. "Klistra ihop" degen med en gaffel.

    4
    Färdig

    Lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper, pensla med olja och grädda på 200 grader i ca 15 min (tills de fått en fin färg).

    Emilia

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    hallonsmoothie med chokladsås
    Föregående
    Krämig smoothie med hallon och sockerfri chokladsås
    Pasta med bacon och purjolök
    Nästa
    Pasta med bacon och purjolök
    hallonsmoothie med chokladsås
    Föregående
    Krämig smoothie med hallon och sockerfri chokladsås
    Pasta med bacon och purjolök
    Nästa
    Pasta med bacon och purjolök

    Kommentera