0 0
Wrap med räkröra – enkel och god wrap med räkor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Räkröra
200 g Räkor
0.75 dl Majonnäs
1 dl Créme Fraiche
1 st Chili
1 st Lime
1 st Vitlöksklyftor
Övriga tillbehör
4 blad Sallad
1 st Rödlök
1 st Paprika röd
1 st Morötter
10 cm Gurka
Tunnbröd

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Wrap med räkröra – enkel och god wrap med räkor

  • 15
  • Portioner 2
  • Lätt

Ingredienser

  • Räkröra

  • Övriga tillbehör

Steg

Dela

Wrap med räkröra – enkel och god wrap med räkor. Supergod räkröra som jag smaksatt med lime, vitlök och chili. Wraps är så himla gott och enkelt att göra. Perfekt när du vill laga något snabbt eller använda upp grönsaker som du har i kylen.

Jag använde tunnbröd till dessa wraps, men det går lika bra med med tortilla eller libabröd.

Steg

1
Färdig

Räkröran

Finhacka chili och blanda ihop med räkor, pressad vitlök, limesaft och skalet från limen. Tillsätt majonnäsen och creme fraichen och rör ihop. Smaka av med salt, eventuellt behövs inte det om räkorna är salta.

2
Färdig

Grönsakerna

Strimla och hacka alla grönsaker som du vill ha i wrapen.

3
Färdig

Rulla ihop wrapen

Lägg ett salladsblad i ett tunnbröd eller tortilla. Placera räkröran och alla grönsaker ovanpå och rulla ihop.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat - fluffiga och mjuka
Föregående
Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat – fluffiga och mjuka
Tacos med hemmagjord chili, picklad rödlök, mangosalsa och jalapenodressing
Nästa
Tacos med hemmagjord chili, picklad rödlök, mangosalsa och jalapenodressing
Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat - fluffiga och mjuka
Föregående
Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat – fluffiga och mjuka
Tacos med hemmagjord chili, picklad rödlök, mangosalsa och jalapenodressing
Nästa
Tacos med hemmagjord chili, picklad rödlök, mangosalsa och jalapenodressing

Kommentera