0 0
Choripan – argentinsk korv med chimichurri

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Chimichurri
40 g Persilja
0.5 st Rödlök
2 st Vitlök
1msk Oregano
1.25 dl Olivolja
3 msk Rödvinsvinäger
Peppar
Salt
Tomatsallad
10 st Körsbärstomater
0.5 st Rödlök
2 msk Olivolja
1 msk Rödvinsvinäger
Salt
Övrigt
1 st Baguette
4 st Chorizo
Majonnäs

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Choripan – argentinsk korv med chimichurri

  • 35 min
  • Serves 2
  • Easy
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

  • Chimichurri

  • Tomatsallad

  • Övrigt

Directions

Share

Choripan – argentinsk korv med chimichurri. Chimichurri är en hetsyrlig sås med bland annat persilja. Det passar gott till kött eller korv som i det här fallet. Vill du göra vegetarisk byter du enkelt bara ut korven.

Toppa choripan med chimichurri, tomatsallad och majonnäs!

Steps

1
Done

Chimichurri

Lägg ner alla ingredienser i en matberedare (förutom olivoljan). Mixa! Tillsätt olivoljan och smaka sedan av med salt, peppar och mer syra. Ställ åt sidan.

2
Done

Tomatsallad

Finhacka löken och tomaterna. Blanda ihop i en skål tillsammans med salt, vinäger och peppar.

3
Done

Korven

Dela korven på mitten (långsidan). Stek. Dela baguetten och gröp ur brödet lite så då får plats med tillbehören.

4
Done

Servera korven i baguetten tillsammans med chimichurrin, tomatsalladen och majonnäs!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bang bang chicken
previous
Bang bang chicken
Klassisk lasagne - krämig och riktigt god
next
Lasagne – krämig och riktigt god lasagne
Bang bang chicken
previous
Bang bang chicken
Klassisk lasagne - krämig och riktigt god
next
Lasagne – krämig och riktigt god lasagne

Add Your Comment