En smarrig och god bowl med massa goda tillbehör och en god tonfiskröra som du blandar ihop på nolltid. Tillbehören går att variera – avokado, groddar, gurka eller kimchi är gott att addera.
Pannbiff med pressad potatis och trattkanatarellsås. Supersmarrig middag att laga när svampen är i säsong. Får du inte tag på trattkantareller funkar det bra att ersätta med annan svamp. Extra gott blir det med pressad potatis men det går lika bra att servera den som den är.
Veckans matsedel – Goda recept på snabblagad mat Har du någonsin känt dig stressad över vad du ska laga till middag? Vill du ha några tips på hur du kan spara tid och pengar samtidigt som du njuter av god mat? Då har du kommit rätt! I den här texten...
Woktober | 10 goda woker att laga i oktober Oktober, eller ”woktober”, är en perfekt månad att laga massa goda woker. Här ger jag dig mina tio bästa tips, laga och njut! Kom ihåg! Alla wokar i det här inlägget kan du väldigt enkelt variera för att du ska tycka...
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein använder jag kycklingfärs men det går bra med annat protein också. Säsongswok september Säsongswok augusti
Chokladpudding tårta – saftig chokladtårta med luftiga bottnar och en fyllning gjort på chokladpudding, nutella och choklad. Tårtan både fylls och spacklas med fyllningen vilket gör att det inte är så många moment. Gör med fördel bottnarna dagen innan så de hinner svalna helt. Plasta in och förvara i rumstemperatur.
Veckans matsedel v.40 | Varierbara middagar Inlägget innehåller reklam för min kokbok samt produkter i form av annonslänkar. Jag har släppt en kokbok full med billiga och goda rätter! I augusti släpptes äntligen min kokbok ”Billiga Veckan”, en bok där jag har samlat en massa goda och billiga maträtter som...
Pasta med kycklingfärs, soltorkade tomater och spenat. Jättegod och lättlagad pasta att sätta på vardagsmenyn. Den passar hela familjen och går snabbt att laga. Vill du lyxa till det kan du toppa med parmesan och färska örter.