Ingredients
- 5 dl Vetemjöl
- 2 msk Majsstärkelse
- 1 tsk Bakpulver
- 1 tsk Vaniljsocker
- 2 dl Farinsocker
- 1 dl Strösocker
- 1 dl Mandelmjölkeller valfri mjölk
- 150 g Rumstempererat smör
- 1 nypa Salt
- 100 g Chokladknappar (mörka)
- 2 dl Marshmallows
Directions
Mjuka och goda cookies utan ägg – med chokladknappar och marshmallows. I och med att de är äggfria så är det väldigt enkelt att göra dem veganska. Byt ut smöret till mjölkfritt margarin och använd valfri mjölkdryck.
Steps
1 Done | Starta med att sätta på ugnen på 150 grader och klä 2 plåtar med bakplåtspapper. |
2 Done | Vispa ihop smöret med sockret till en krämig smet. Tillsätt mjölken och vispa lit till. Vänd sedan ner hälften av de torra ingredienserna. Vänd ihop med en slickepott. Tillsätt resten och vänd ihop till en jämn smet. Vänd sist i minimarshmallows och chokladknappar. Forma till små bollar (lite större än en köttbulle). Lägg på plåten. |
3 Done | Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 10-15 min. När kakorna satt sig och börjar bli lite ljusbrun längs med kanterna är de klara. |