0 0
Cookies utan ägg – med chokladknappar och marshmallows

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

5 dl Vetemjöl
2 msk Majsstärkelse
1 tsk Bakpulver
1 tsk Vaniljsocker
2 dl Farinsocker
1 dl Socker
1 dl Mandelmjölk eller valfri mjölk
150 g Rumstempererat smör
1 nypa Salt
100 g Chokladknappar (mörka)
2 dl Marshmallows

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cookies utan ägg – med chokladknappar och marshmallows

  • 30
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela
Annons:

Mjuka och goda cookies utan ägg – med chokladknappar och marshmallows.  I och med att de är äggfria så är det väldigt enkelt att göra dem veganska. Byt ut smöret till mjölkfritt margarin och använd valfri mjölkdryck.

Steg

1
Färdig

Starta med att sätta på ugnen på 150 grader och klä 2 plåtar med bakplåtspapper.
Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke (mjöl, bakpulver, majstärkelse, salt och vaniljsocker).

2
Färdig

Vispa ihop smöret med sockret till en krämig smet. Tillsätt mjölken och vispa lit till. Vänd sedan ner hälften av de torra ingredienserna. Vänd ihop med en slickepott. Tillsätt resten och vänd ihop till en jämn smet. Vänd sist i minimarshmallows och chokladknappar. Forma till små bollar (lite större än en köttbulle). Lägg på plåten.

3
Färdig

Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 10-15 min. När kakorna satt sig och börjar bli lite ljusbrun längs med kanterna är de klara.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Passionlemonad
Föregående
Passionlemonad
Nästa
Snabb jordgubbstårta – enkel jordgubbstårta på 20 minuter
Passionlemonad
Föregående
Passionlemonad
Nästa
Snabb jordgubbstårta – enkel jordgubbstårta på 20 minuter

Kommentera