• Hem
  • Helgmat
  • Öppen lasagne med salami, rostade pinjenötter och riccotta
0 0
Öppen lasagne med salami, rostade pinjenötter och riccotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
400 g Färska lasagneplattor
160 g Salami
1 paket Ricotta
2 st Vitlöksklyftor
0.5 st Chili
30 g Smör
1 st Schalottenlök
Topping
Ruccola
Pinjenötter
Parmesan

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Öppen lasagne med salami, rostade pinjenötter och riccotta

  • 25
  • Portioner 3
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

Steg

Dela
Annons:

Öppen lasagne med smörstekt salami, vispad ricotta, rostade pinjenötter och ricotta. En väldigt snabb och god pastarätt. Perfekt om du vill laga något som känns lite lyxigare men inte kräver så mycket tid. Namnet öppen lasagne innebär att man ser alla ingredienser som “lasagnen innehåller”.

Steg

1
Färdig

Hacka schalottenlök, chili och vitlök. Fräs i smör och olivolja på medelvärme. Dela salamin i mindre bitar och stek den. Tillsätt smör och låt de smälta ihop. Peppra.

2
Färdig

Koka upp vatten och blöttlägg lasagneplattorna i ca 1-2 eller tills de bliviti mjuka. Rosta pinjenötterna. Vispa upp ricottan, salta lätt och peppra

3
Färdig

Servera den öppna lasagnen med de färska lasagneplattorna, den smörstekta salamin, rostade pinjenötter, ruccola och parmesan.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
mjuk saffranskola
Föregående
Mjuk saffranskola
Nästa
Vegetarisk boeuf bourguignon
mjuk saffranskola
Föregående
Mjuk saffranskola
Nästa
Vegetarisk boeuf bourguignon

Kommentera